Extra Events Info

Vibez Factory Events en Feesten
Vibez Factory Events en Feesten
Vibez Factory Events en Feesten
Vibez Factory Events en Feesten
Vibez Factory Events en Feesten
Vibez Factory Events en Feesten
Vibez Factory Events en Feesten
Organisatie van feesten en events.

Het organiseren van een feestelijke of speciale gelegenheid vergt best veel van je tijd. Locaties verkennen en selecteren. Originele ideeën bedenken en keuzes maken over o.a. de culinaire invulling of entertainment. En niet te vergeten, de persoonlijke sfeer en fijne thematiek. Allemaal elementen die overwogen en beslist moeten worden. Niet op de dag zelf, maar graag ruimschoots van te voren. Hét moment waarop Vibez Factory je graag helpt om je mooie ideeën en wensen te inventariseren, om onze kennis en ervaring met je te kunnen delen, suggesties te doen en lastige knopen door te hakken. Gewoon, om je als sparring partner bij te staan en er samen voor te zorgen dat alles klopt. Van aankleding tot zaallicht en van catering tot entertainment. Zo maken wij van jouw feest of event onze uitdaging!

Verschillende doelgroepen.

Diverse (horeca) ondernemers, ondernemersverenigingen maar ook particulieren bundelen steeds vaker hun mogelijkheden en ideeën. Ze zoeken gezamenlijk hun specifieke of algemene doelgroepen op om die doelgroepen op een zo verrassend maar tevens vruchtbare manier te bereiken met hetgeen ze soms meest uiteenlopend bieden. Dat willen wij nu zelf ook wel eens organiseren denken vele van de enthousiast geraakte collegae, gasten of bezoekers dan. Maar wat, hoe en waar? Wie gaat het allemaal voor ons regelen? Wat kost dat allemaal niet en wat doen wij dan zelf? Ook belangrijk, hoe zit het het met de gemeentelijke voorwaarden? Zomaar snel een aantal normale vragen die dan ook gelijk een belangrijke rol gaan spelen om uiteindelijk te leiden naar een succesvol geslaagd (publiek) feest of event. Al decennia lang weten mensen vaak goed wat ze willen maar ontbreekt het simpelweg aan de juiste tools of knowhow om het daadwerkelijk ook uit te voeren. Uiteindelijk blijft het dan vaak slechts bij een mooi idee. Een goed feest of event moet toch ook aan de juiste verwachtingen voldoen en tenminste genoeg elementen bevatten om te voldoen aan de huidige trendmeter inherent doelstelling, milieu en veiligheid. Het liefst zelfs vaak nog meer dan dat. Vibez Factory heeft voor al dit soort vragen de juiste antwoorden. Aan de hand van de trends van vandaag en regelgeving begeleiden wij je van A tot Z door het gehele realisatieproces. Van opstart tot kaderstelling. Van programma tot en met de daadwerkelijke uitvoering.

Vibez Factory scoort!

Voor Vibez Factory is een (publiek) feest of event een uitstekende marketing- of PR tool waarmee je positieve reacties wilt oproepen bij jouw specifieke (publieks) doelgroepen. Reacties die ervoor zorgen dat je bezoekers vermaakt, klanten bindt, medewerkers motiveert, naamsbekendheid genereert of je gezamenlijke, al dan niet algemene, product verkoopt. Welk idee je ook hebt, een goed feest of event is een moment met algemene meerwaarde. Een unieke gebeurtenis die informeert, vermaakt, stimuleert en enthousiasmeert en zo bijdraagt aan het bereiken van jouw specifieke persoonlijke of bedrijfsdoelstellingen. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw gasten positief verbaast raken over de ambiance, de presentatie en de aankleding van je event. Van de warme ontvangst, de bijzondere gerechten en het veelzijdige programma tot de hotelovernachting en het vervoer terug naar huis. Vibez Factory haalt het hoogst haalbare uit jouw feest of event en scoort bij jouw bezoekers, gasten, medewerkers, klanten of relaties altijd een ruime voldoende.

Creatief to the max.

Ons creatieve team kan verregaand meepraten en denken over elk onderdeel van een (publiek) feest of event. We zoeken samen naar de ultieme locatie indeling, het programma, het juiste karakter, de promotie en de uiteindelijke belevingsfactor. Met onze uitgebreide kennis en netwerk op gebied van o.a. sociale media promotie, verantwoorde stagebouw, professioneel licht en geluid tot en met professionele artiesten helpen wij je graag mee met de ontwikkeling van een top productie anno nu! Waarbij we nooit voorbij gaan aan jouw / jullie ideeën, doelstellingen en eigen belangen. Maar ook de belangen van mogelijke sponsoren. Die krijgen waar voor hun geld. Heb je (nog) geen sponsoren voor je feest of event? Wij doen niet flauw en sponsoren waar we kunnen gewoon mee! Samen mooie dingen beleven. Een fijne gedachte toch?!

Van alles te regelen?

Vibez Factory is ook ruim bekend met alle hedendaagse milieu- en veiligheidszaken die met name gelden voor publieke events, party's of feesten. Denk hierbij aan vers water voorzieningen, sanitaire voorzieningen, professionele hostess en beveiligingsmedewerkers, EHBO dienstverleners, brandblusmiddelen en brandwachten, hekwerk en barriers, (kracht)stroom en aggregaat toepassingen, verantwoordelijke afvoer van afval, verkeersmaatregelen en verkeersregelaars maar ook aan voorzieningen om onderlinge communicatie met organisatie en openbare dienstverleners vlekkeloos te laten verlopen. We hebben het eerder ook al over de nodige vergunningen gehad! Ook daar denken wij aan en nemen dit soort zaken gemakkelijk van je over. Uiteindelijk wil je natuurlijk toch ook zelf stressloos van je feest of event kunnen genieten. Bij Vibez Factory kun je zelf kiezen voor een totaal concept pakket feesten of events of voor elk willekeurig gewenst onderdeel.

Waar we ook aan denken.

Duurzaam, zakelijk verantwoord samen ondernemen. Toenemende behoefte aan meetbaarheid van het rendement. Zeer kostenbewuste programmering van het feest of event. Beweging en interactie, creëren van belevenissen, zintuiglijke waarneming en opwekken van gezonde positieve emotie. Voortzetting van de groei van feesten of events als marketing- en communicatiemiddel. Multimediale uitnodigingstrajecten die de specifieke doelgroep(en) op meerdere manieren prikkelen. Voorkomen van hoge no-show-percentages, vooral bij grotere minder persoonlijke events. Afname van de factor zinloos feest en drank misbruik.


Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Terug

Events in beeld

Deepgroove '16
Deepgroove at the Beach aftermovie. Zaterdag 23 juli 2016. Beachclub Perry's Brouwersdam
Gala at the Church
9 december 2015. Compilatie van het Scalda college voor Uniformberoepen gala. Grote Kerk Goes
Deepgroove '15
Deepgroove at the Beach aftermovie. Zaterdag 11 juli 2015. Beachclub Perry's Brouwersdam
Slackline Open
Promo Slackline adventure 2016 en compilatie van het officiële Formido Slackline Open Renesse 2014/15

Vibez Factory haalt het hoogst haalbare uit jouw feest of event en scoort bij jouw bezoekers, gasten, medewerkers, klanten of relaties altijd een ruime voldoende.
Bel ons op: 0111-446444 voor een afspraak.

Algemene Info

E-mail: Klik hier

KVK nr: 62747789

BTW nr: NL001709059B26

Alg. Voorwaarden: Lees hier

Adres: Korenmarkt 1, 4318EE

Brouwershaven (Zeeland, NL)

Telefoon: +31 (0)111 446444

Mobiel: +31 (0)6 3422 2237