Ervaren & Genieten

Vibez Factory Shows

Vibez Factory biedt je fijne mogelijkheden om voor elk type feest of event de juiste muzikale en visuele samenstelling te creëren. We zijn inmiddels specialist in bruiloften, maar denk hierbij ook zeker aan bedrijfsfeesten, in- of outdoor producties, ceremonie begeleiding, live communicatie, verjaardagen, buurtfeesten etc. Voor elk type feest of event kun je bij Vibez Factory zelf kiezen voor de juiste verhoudingen qua licht en geluid.

Geen enkel feest of event is natuurlijk hetzelfde. Je wilt net even wat minder geluid maar wel een extra accent leggen op passende verlichting of juist andersom. Met de standaard show settings als Basis, Comfort en Extra kun je zelf je samenstelling bepalen en gemakkelijk kiezen. De Vibez Factory show settings zijn daarnaast ook nog volledig aan te passen aan je eigen wensen, ideeën of gedachten. Je bent in elk geval altijd verzekerd van professionele apparatuur en sociale allround of op verzoek gespecialiseerde deejays.

Verrassingen tijdens je feest of event zijn leuk alleen niet als het om onverwachte kosten gaat. We maken altijd duidelijke transparante afspraken en komen deze na zonder vervelende verrassingen achteraf. Niet voor niets hebben we de meest geboekte DJ en entertainment shows van Zeeland. Ervaren en genieten van je feest of event zonder zorgen. Een fijn vooruitzicht!


Makkelijk kiezen

Show setting Basis
Showsetting Basis à € 595,00

Inclusief BTW & DJ garantie

Vibez Factory heeft de ideale 1-2-3 manier om je feest of event tot een klank en kleurrijk geheel te vormen. Sociale allround dj, geluid tot max 50 personen en basis verlichting samengevoegd tot een fijne setup. Voor een beperkt budget, kleinere feesten of events is de Vibez Factory "Basis" show setting een geschikte keus.

Meer info
Show setting Comfort
Showsetting Comfort à € 750,00

Inclusief BTW & DJ garantie

In optima forma genieten van je feest. Niet te bescheiden maar toch ook niet met te veel toeters en bellen. De Vibez Factory "Comfort" show setting is daarom niet voor niets favoriet bij o.a. vele bruidsparen. Een prima samenstelling van goed geluid, fijne verlichting en een sociale allround deejay. Comfortabel genieten dus!

Meer info
Show setting Extra
Showsetting Extra à € 1275,00

Inclusief BTW & DJ garantie

Vooral tijdens speciale gelegenheidsfeesten of evenementen mag het soms net even iets extra's zijn. Met de Vibez Factory "Extra" show setting combineren we de fijne "Comfort" setup met een live optreden van onze Saxofonist. Dé unieke floorfilling en trendy beleving waarover nog lang zal worden nagesproken!

Meer info

Extra Vibes

Sociale Deejays

De Vibez Factory deejays zijn sociaal, beschikken over een grote keus aan muziek en zijn er altijd op gebrand jouw feest of event tot een geslaagde happening te maken!

Live Saxofonist

DJ met live Saxofonist, de verrassende floorfilling combinatie! Van classics en top 40 tot aan de lekkerste feel good Club en House muziek in welke volgorde dan ook.

Fijne Moods

Je wilt net even wat meer om je feest of event dat specifieke gevoel of hippe looks mee te geven? We adviseren je natuurlijk graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Designs & Promotie

Van trouwkaarten tot event poster en van video promotiefilm tot complete sociale media campagne. Waar we goed in zijn dat doen we graag. Ook voor jouw feest of event!

Natuurlijk kun je bij Vibez Factory ook gemakkelijk professionele deejays zonder licht of geluidssetting boeken.
Bel ons op: 0111-446444 voor meer info.

Algemene Info

E-mail: Klik hier

KVK nr: 62747789

BTW nr: NL001709059B26

Alg. Voorwaarden: Lees hier

Adres: Korenmarkt 1, 4318EE

Brouwershaven (Zeeland, NL)

Telefoon: +31 (0)111 446444

Mobiel: +31 (0)6 3422 2237