Sociale Allround DJ's?

Een allround deejay boeken.

Het boeken van een deejay voor je feest of event lijkt vandaag de dag geen grote uitdaging meer. Je kijkt eens op Facebook of vraagt wat rond. De kans is groot dat je dan al snel een flink lijstje kan maken met verschillende kandidaten. Maar dan? Want je wilt natuurlijk wel zeker weten of die dj's ook de muziek draaien die jij en je gasten graag horen. Draaien ze niet te hard, of heel veel van hetzelfde genre. Je wilt heel graag dansen maar ook af en toe gezellig kunnen praten. Kunnen mijn gasten verzoekjes aanvragen? Zomaar een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je zonder zorgen een geschikte goede allround deejay wilt boeken voor je feest of event.

Waarom bij ons?

De Vibez Factory allround deejays zijn sociaal en beschikken over een grote keus aan kwaliteitsmuziek van vroeger tot nu. Naast de nodige kennis van muziekvariatie en techniek zijn ze er altijd op gebrand jouw feest of event tot een geslaagde happening te maken en daarbij houden ze vooral ook rekening met de wensen van jou en jouw gasten! Ruim voorafgaand aan je feest of event zal de deejay contact met je opnemen om zich voor te stellen, vragen te beantwoorden of adviezen te geven. Op deze manier bent je dus altijd verzekerd van de juiste deejay op de juiste plaats met 100% feestgarantie! Tot slot is het nog prettig te weten dat we technisch altijd overal op voorbereid zijn, dat onze deejays altijd ruim op tijd aanwezig zijn om eventueel onvoorziene omstandigheden op locatie tijdig te kunnen oplossen zorgen en er altijd een back-up deejay stand-by staat in geval van ziekte of bijvoorbeeld autopech. Zorgeloos genieten, dat is ook fijn!

Je boekt al een professionele allround deejay vanaf € 375,00*

*Exclusief geluid-en licht show setting en exclusief BTW 21%

(Voor provincie Zeeland inclusief reiskosten. Voor bijzondere events en/of feestdagen kunnen aangepaste tarieven van toepassing zijn.)DJ's Extra Info

Vibez Factory Basis Setting
Vibez Factory is een onafhankelijk organisatie- en boekingsbureau.

Dat wil zeggen dat je ook voor het boeken van een zogeheten gespecialiseerde deejay bij ons aan het juiste adres bent. Met name bij feesten en events waarvan het muzikale karakter of thema vooraf al is bepaald, zoals o.a. bij dance feesten of house events, wordt gebruik gemaakt van dj's die zichzelf hebben gespecialiseerd in een specifiek muziek genre. Vibez Factory heeft naast diverse eigen dj's ook een uitstekend landelijk en internationaal netwerk van bekende of minder bekende dj's en aanverwante artiesten die uitblinken door hun totaal performance. Deejays en artiesten die weten waar ze mee bezig zijn, waarmee je prima voor de dag kunt komen, prettig sociaal mee kunt samenwerken en die jouw specifieke feest of event tot een waar hoogtepunt brengen!

Meer Info

Of het nu gaat om jullie bruiloft of een groot openbaar event. We helpen je graag mee met de ontwikkeling van een top productie.
Bel ons op: 0111-446444 voor de mogelijkheden.

Extra Vibes

Sociale Deejays

De Vibez Factory deejays zijn sociaal, beschikken over een grote keus aan muziek en zijn er altijd op gebrand jouw feest of event tot een geslaagde happening te maken!

Live Saxofonist

DJ met live Saxofonist, de verrassende floorfilling combinatie! Van classics en top 40 tot aan de lekkerste feel good Club en House muziek in welke volgorde dan ook.

Fijne Moods

Je wilt net even wat meer om je feest of event dat specifieke gevoel of hippe looks mee te geven? We adviseren je natuurlijk graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Designs & Promotie

Van trouwkaarten tot event poster en van video promotiefilm tot complete sociale media campagne. Waar we goed in zijn, dat doen we graag. Ook voor jouw feest of event!

Vibez in beeld

Bruiloft feest
DJ met live sax
Deepgroove
School event
Horeca promo
Bedrijfsvideo
Meer

Algemene Info

E-mail: Klik hier

KVK nr: 62747789

BTW nr: NL001709059B26

Alg. Voorwaarden: Lees hier

Adres: Korenmarkt 1, 4318EE

Brouwershaven (Zeeland, NL)

Telefoon: +31 (0)111 446444

Mobiel: +31 (0)6 3422 2237