DJ met Live Saxofonist

100% garantie voor een spetterende show!

Het Vibez Factory DJ met Sax concept staat voor een fantastische show met professionele DJ "Jean Ladíz" (DJ JeanPaul) en een zeer ervaren saxofonist in combinatie met de juiste geluid- en licht setting. Deze show is uniek in zijn soort doordat zowel de deejay als saxofonist uiteenlopende muziekstijlen beheersen en daardoor ideaal als concept show inzetbaar zijn op ieder type feest of event. Het totaal concept DJ met Sax biedt door de combinatie van led verlichting, professioneel geluid en twee doorgewinterde artiesten, de stijlvolle fabuleuze X-factor uitstraling voor praktisch elke gelegenheid. Daarnaast kent het een uitgebreid pakket aan extra flexibele mogelijkheden waardoor jouw feest of event net even wat anders is. Of het nu gaat om een bruiloft of een groot openbaar evenement... ons DJ met live Sax show concept is een sensaXionele beleving waarover nog lang zal worden nagesproken!

Heel klein of heel groot?

Samen kiezen we naar gelang je idee, uit te dragen boodschap, aantal gasten en locatiemogelijkheden, de juiste show setting aan licht en geluid. Denk aan bijvoorbeeld een rustieke lounge party op een trendy beachclub, een spetterend huwelijksfeest, dance feest of een groot publiek house event. Als avondvullend programma of een set van twee uur. Van betrekkelijk basis tot extreem uitgebreid. Voor 25 tot 2500 gasten of bezoekers en meer. Aarzel niet om vrijblijvend met ons te brainstormen, te zoeken naar de ultieme show, het juiste karakter en de uiteindelijke belevingsfactor. Flexibel passen we graag de juiste setting met licht, geluid en muziekstijlen maar ook uiteindelijk de te dragen kleding graag aan je voorkeuren aan.

Je boekt al een professionele allround deejay en live Saxofonist setup vanaf € 795,00

2,5 uur showtime, exclusief licht, geluidssysteem en dj gear. Inclusief BTW 21%, dj garantie en reis/onkosten vergoeding.

(NL, met uitzondering van de Wadden eilanden. Voor bijzondere en/of feestdagen kunnen aangepaste tarieven van toepassing zijn.)DJ met Sax in beeld

Diep Zand
DJ met Sax tijdens het event concept Diep Zand. Bij Beachclub de Strandzot, Zoutelande
Bedrijfsfeest
Vibez showsetting Extra met optreden Live Sax tijdens bedrijfsfeest bij Kinepolis Dordrecht
DJ met Sax
DJ met live Sax Pepperoni tijdens bruiloft bij Beachclub Perry's, Brouwersdam
RenesseTour
Compilatie van optreden Saxuall DJ met Sax tijdens het event RenesseTour 2010 te Renesse

De DJ met Sax Shows zijn in verschillende settings, met bekende of minder bekende deejays en met of zonder professioneel licht en geluid te boeken.
Bel ons op: 0111-446444 voor meer info.

Extra Vibes

Sociale Deejays

De Vibez Factory deejays zijn sociaal, beschikken over een grote keus aan muziek en zijn er altijd op gebrand jouw feest of event tot een geslaagde happening te maken!

Live Saxofonist

DJ met live Saxofonist, de verrassende floorfilling combinatie! Van classics en top 40 tot aan de lekkerste feel good Club en House muziek in welke volgorde dan ook.

Fijne Moods

Je wilt net even wat meer om je feest of event dat specifieke gevoel of hippe looks mee te geven? We adviseren je natuurlijk graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Designs & Promotie

Van trouwkaarten tot event poster en van video promotiefilm tot complete sociale media campagne. Waar we goed in zijn, dat doen we graag. Ook voor jouw feest of event!

Vibez in beeld

Bruiloft feest
DJ met live sax
Deepgroove
School event
Horeca promo
Bedrijfsvideo
Meer

Algemene Info

E-mail: Klik hier

KVK nr: 62747789

BTW nr: NL001709059B26

Alg. Voorwaarden: Lees hier

Adres: Korenmarkt 1, 4318EE

Brouwershaven (Zeeland, NL)

Telefoon: +31 (0)111 446444

Mobiel: +31 (0)6 3422 2237