Show Setting Extra

Vibez Factory Extra Setting

Vooral tijdens speciale gelegenheidsfeesten of evenementen mag het soms net even iets extra's zijn. Met de Vibez Factory "Extra" show setting combineren we de fijne Comfort setup met een live optreden van onze te gekke Saxofonist. Dé unieke floorfilling en trendy beleving waarover nog lang zal worden nagesproken!

De Vibez Factory Extra Live Saxofonist Show setting is inclusief:

 • Compleet verzorgt c.a. 4,5 uur show
 • Ervaren sociale allround DJ
 • Optreden Live Saxofonist, c.a. 3x 30 min.
 • Professionele Pioneer dj gear
 • Stijlvolle dj booth met led verlichting
 • 2 x 4 led showspots op statief
 • 2 x led movinghead en 1x led show effect
 • Compacte rookmachine of 2 led floorspots
 • Professionele geluidsset tot c.a. 150 pers.

 • Het totaal tarief van deze show setting:
  € 1275,00 inclusief BTW 21%, kennismakingsgesprek met de dj, op- en afbouw van de show en DJ garantie service.

  (Voor provincie Zeeland inclusief reiskosten. Voor bijzondere en/of feestdagen kunnen aangepaste tarieven van toepassing zijn.)
  Geluid, licht en/of visueel maatwerk?
  Uiteraard zijn alle show settings ook geheel aan te passen aan je eigen wensen en ideeën. Voor wat de setup aan licht, geluid en eventueel videopresentatie betreft, is alles mogelijk: kleine of grote producties, budget of exclusief. We maken graag een afspraak op de feest of event locatie om daarna maatwerk suggesties en aanbiedingen te kunnen doen.

  Boeken
  DJ met Live Saxofonist!

  DJ met live Saxofonist


  100% garantie voor een spetterende show!
  Met de Vibez Factory Extra DJ met Sax Show Setting heb je een verrassende floorfilling troef in handen. Goed geluid, fijn licht, deejay en live saxofonist. Vier uiterst flexibele elementen die elkaar met een ruime muziekstijl op ultieme wijze crosswise aanvullen. Van rustieke Lounge, Dance, Classic’s, Top 40, Latin tot aan Club en House muziek in welke volgorde dan ook. Zo kun je met deze unieke show je gehele feest of event opbouwen tot de gewenste muzikale en visuele beleving!

  Makkelijk kiezen

  Show setting Basis
  Showsetting Basis à € 595,00
  Inclusief BTW & DJ garantie

  Vibez Factory heeft de ideale 1-2-3 manier om je feest of event tot een klank en kleurrijk geheel te vormen. Sociale allround dj, geluid tot max 50 personen en basis verlichting samengevoegd tot een fijne setup. Voor een beperkt budget, kleinere feesten of events is de Vibez Factory "Basis" show setting een geschikte keus.

  Meer info
  Show setting Comfort
  Showsetting Comfort à € 750,00
  Inclusief BTW & DJ garantie

  In optima forma genieten van je feest. Niet te bescheiden maar toch ook niet met te veel toeters en bellen. De Vibez Factory "Comfort" show setting is daarom niet voor niets favoriet bij o.a. vele bruidsparen. Een prima samenstelling van goed geluid, fijne verlichting en een sociale allround deejay. Comfortabel genieten dus!

  Meer info
  Show setting Extra
  Showsetting Extra à € 1275,00
  Inclusief BTW & DJ garantie

  Vooral tijdens speciale gelegenheidsfeesten of evenementen mag het soms net even iets extra's zijn. Met de Vibez Factory "Extra" show setting combineren we de fijne "Comfort" setup met een live optreden van onze Saxofonist. Dé unieke floorfilling en trendy beleving waarover nog lang zal worden nagesproken!

  Meer info

  Extra Vibes

  Sociale Deejays

  De Vibez Factory deejays zijn sociaal, beschikken over een grote keus aan muziek en zijn er altijd op gebrand jouw feest of event tot een geslaagde happening te maken!

  Live Saxofonist

  DJ met live Saxofonist, de verrassende floorfilling combinatie! Van classics en top 40 tot aan de lekkerste feel good Club en House muziek in welke volgorde dan ook.

  Fijne Moods

  Je wilt net even wat meer om je feest of event dat specifieke gevoel of hippe looks mee te geven? We adviseren je natuurlijk graag uitgebreid over de mogelijkheden.

  Designs & Promotie

  Van trouwkaarten tot event poster en van video promotiefilm tot complete sociale media campagne. Waar we goed in zijn dat doen we graag. Ook voor jouw feest of event!

  Feesten in beeld

  DJ met Sax
  Allround deejay met live sax tijdens bruiloftfeest bij Beachclub Perry's, Brouwersdam
  Bruiloft feest
  Compilatie van bruiloftfeesten 2018
  Bedrijfsfeest
  Vibez showsetting Extra met optreden Live Sax tijdens bedrijfsfeest bij Kinepolis Dordrecht
  Bruiloftfeest
  Compilatie van bruiloft feesten bij Beachclub Corazon en Slot Moermond, Renesse
  Meer

  Algemene Info

  E-mail: Klik hier

  KVK nr: 62747789

  BTW nr: NL001709059B26

  Alg. Voorwaarden: Lees hier

  Adres: Korenmarkt 1, 4318EE

  Brouwershaven (Zeeland, NL)

  Telefoon: +31 (0)111 446444

  Mobiel: +31 (0)6 3422 2237