Fijne Moods?

Uiterst exclusief of gewoon feestelijk gezellig.

Zo aan het begin van het nieuwe jaar hoor en zie je zelfs velen om je heen denken. De zomer komt er weer aan en wat gaan we dit jaar eens allemaal doen en organiseren? "Ik heb een mega leuk idee en het moet fijn, trendy, gezellig, leuk, verrassend en natuurlijk ook betaalbaar zijn. Oh ja, ik moet alleen nog even bekijken hoe we dat gaan regelen?." De locatie, de muziekkeuze, verlichting, de decoratie, hoeveel gasten, hapjes en drankjes, is er een vergunning nodig of niet. Er komt nu eenmaal nogal wat bij kijken om een fijn feest of event te organiseren zoals je dat tijdens de koude wintermaanden allemaal wel verzonnen kreeg. Wat vooral bovenaan je verlanglijstje staat is dat je jouw feest of event net even dat extra specifieke gevoel of hippe looks mee wilt geven. Maar hoe ga je dus te werk en waar ga je mee beginnen?

Positieve reacties en fijne gevoelens.

Welk idee je ook hebt, een goed feest of event is altijd een moment met algemene meerwaarde. Een moment waarmee je positieve reacties wilt oproepen. Reacties die ervoor zorgen dat je gasten of bezoekers zich van begin tot eind prettig vermaken, waarmee je klanten bindt, medewerkers motiveert, naamsbekendheid genereert of waardoor je gemakkelijker een gezamenlijk of algemeen product verkoopt. Er zijn vele extra's te verzinnen om net even dat beetje meer te creëren en met dat beetje meer zorgen wij ervoor dat jij en jouw gasten positief verbaasd raken. We hebben zo onze hippe ideeën over van alles, van de mooi uitverlichte locatie en warme ontvangst, de bijzondere gerechten en het veelzijdige programma tot en met de hotelovernachting en het vervoer terug naar huis. Ons creatieve team kan verregaand meepraten en denken over elk (basis) onderdeel van een feest of event en heeft uitstekende contacten met vele locaties. We zoeken samen naar de ultieme looks, locatieindeling, het programma, het juiste karakter, grafische ondersteuning en de uiteindelijke memorabele beleving. Uiterst exclusief of gewoon feestelijk gezellig, we halen het hoogst haalbare uit jouw feest of event en scoren bij jou, je gasten, bezoekers, medewerkers, klanten of relaties een ruime voldoende! Fijne moods? We adviseren je graag uitgebreid over de mogelijkheden

Ja ik wil !


Kasteel verlichting

Extra Belicht


Stijlvol, romantisch of hip in alle kleuren.
Nog niet zo lang geleden was het extra uitverlichten van een feest of bedrijfslocatie een dure liefhebberij en meestal voorbehouden aan grote feesten of events. Met de komst van Led verlichting is dit gelukkig veranderd en kan bijna iedereen deze bijzondere luxe ervaren. Zowel binnen als buiten kun je met de juiste kleuren ongelooflijk veel extra bijzondere moods creëren. Onder andere bij onze partner locatie Slot moermond te Renesse maken we voor trouwfeesten regelmatig gebruik van speciale waterdichte led spots om het kasteel uit te verlichten. Stijlvol, romantisch of hip. Wat word jouw kleur?

Extra Vibes

Sociale Deejays

De Vibez Factory deejays zijn sociaal, beschikken over een grote keus aan muziek en zijn er altijd op gebrand jouw feest of event tot een geslaagde happening te maken!

Live Saxofonist

DJ met live Saxofonist, de verrassende floorfilling combinatie! Van classics en top 40 tot aan de lekkerste feel good Club en House muziek in welke volgorde dan ook.

Fijne Moods

Je wilt net even wat meer om je feest of event dat specifieke gevoel of hippe looks mee te geven? We adviseren je natuurlijk graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Designs & Promotie

Van trouwkaarten tot event poster en van video promotiefilm tot complete sociale media campagne. Waar we goed in zijn, dat doen we graag. Ook voor jouw feest of event!

Vibez in beeld

Bruiloft feest
DJ met live sax
Deepgroove
School event
Horeca promo
Bedrijfsvideo
Meer

Algemene Info

E-mail: Klik hier

KVK nr: 62747789

BTW nr: NL001709059B26

Alg. Voorwaarden: Lees hier

Adres: Korenmarkt 1, 4318EE

Brouwershaven (Zeeland, NL)

Telefoon: +31 (0)111 446444

Mobiel: +31 (0)6 3422 2237